top of page

Wat neem je mee op wintersport?

House of Gravity en truien van InStyle...

Vorige week ben ik er even tussenuit geknepen naar de sneeuw. Ik ben dol op wintersport en sta zelf met veel plezier op de ski's. Van de zomer al een nieuw skipak gekocht dus ik was al maanden helemaal enthousiast. Ik mocht het eindelijk aan. Want ondanks dat ik op de ski's sta, wil ik er natuurlijk wel modieus uitzien.


Net voordat ik wegging stond ik in de winkel om me heen te kijken. Wat past er nou voor een trui bij mijn skipak. Net het SALE filmpje opgenomen waar ik al verschillende truien voorbij zag komen voor maar 75 euro. En ja hoor, echt een te gave trui van MosMosh gescoord voor onder mijn jas. Want ja, als de zon schijnt dan zit ik natuurlijk lekker zonder jas op het terras.


Ik vind het leuk om mij mooi te kleden en dus leuke combi's te maken. Zelf heb ik een donkerbruin skipak en wist ik het dit jaar te combineren met beige en roze tinten. Op wintersport hoef je natuurlijk niet eindeloos veel truien mee te nemen. Ga gewoon voor 1 of 2 goede truien. Met goede truien bedoel ik dan een warme maar toch stijlvolle trui. Denk aan een trui met wol van Knit-ted. Ben je geen fan van wol, we hebben ook leuke truien van Minus zonder wol. Ik spreek uit ervaring, heerlijk warm hoor. En bij mij was het echt koudd (-12 graden).......


Het is altijd even een hele opgave: 10 uur of meer in de auto, en maar af en toe de benen strekken. Je wil gewoon lekker comfi in de auto zitten en bij het tankstation niet in je kloffie naar buiten. Zelf had ik de ideale outfit aan. House of Gravity.


Je hebt het misschien al eens voorbij zien komen maar ik kan je vertellen... Het zit echt fantastisch. Het ziet eruit alsof je een normale flared, rechte pijp of strakke broek aan hebt maar het zit als een joggingbroek. Zelf had ik het afgestyled met een trui van House of Gravity. Na een lange dag in de auto te hebben gezeten gingen we natuurlijk nog snel een hapje eten. Ik kon zo door want je zag dus eigenlijk niet dat ik in een soort comfortabel pak liep.


En weet je waar House of Gravity ook super voor is? Yoga, de hond uitlaten, even naar de kapper, boodschapjes doen en rommelen in huis. Maar je kunt House of Gravity zeker ook naar je werk dragen. We hebben namelijk ook 'zakelijke' pakken van dit fijne merk, en dan toch nog comfy!!


Ik ben echt dol op mijn set en als je eenmaal een set hebt, wil je er eigenlijk nog één! Zo lekker zit het! Echt waar.


Nou, ga je dus nog op wintersport of een andere reis? Kom dan even langs bij InStyle voor een lekkere trui of een comfy reisoutfit.


Veel liefs


bottom of page