top of page

Wasgeluk

Wasparfum van Boutique InStyle

Wapperende was, fris ruikend aan het droogrek in de tuin, op een klein balkon in Amsterdam, aan lijnen in de vissersdorpen, hoog hangend in de steegjes van de Zuid-Europese landen, ik vind het een fijn aanzien.


Was met een verhaal..gewassen was! Het hoort bij het huis waar het wappert. Wat is het voor een huis, wie wonen er. Houden ze ook van wasgeluk? Een prachtig product wat wij al een poos in de winkel hebben.


Het wasgeluk geeft een heerlijke geur aan jouw was. Het wordt geproduceerd in Italie en inmiddels is gebleken dat Musk de meest populaire geur is. Zelf vind ik ze allemaal even lekker. Maar we hebben inmiddels iets nieuws.. een toevoeging aan ons assortiment. Wasstrips. De nieuwe manier van wassen.


Door het gebruik van wasstrips draag je een steentje bij voor een beter milieu. Ze zijn namelijk 100% plasticvrij, vegan, en biologisch afbreekbaar. De hoog geconcentreerde strips zijn uiteraard hypoallergeen, bevatten geen parabenen, fosfaten en bleekmiddelen. Daarnaast bevatten de strips geen dioxaan en kleurstoffen én zijn ze nikkelvrij.


Elk jaar worden meer dan een miljard plastic flessen wasmiddel gebruikt en slechts 20% wordt gerecycled. Vind jij het ook belangrijk om met elkaar het plasticprobleem op te lossen en je steentje hieraan bij te dragen? Door het gebruik van de wasstrips maak je al een hele stap.


Wasgeluk bij Boutique InStyle, Purmerend

bottom of page