top of page

Voorjaar

Zin in de lente!

Hi hi,


Heb jij ook zo'n zin in het voorjaar? Ik kan stiekem echt niet wachten... Het is zo lekker buiten want het is eindelijk gestopt met regenen. De zon schijnt en dat geeft mij weer nieuwe energie. Ik heb gisteren zelfs lekker buiten in het zonnetje gezeten, nou dat is al even geleden hoor. Het is misschien nog vroeg in het jaar, maar in mijn hoofd is het voorjaar al begonnen.


Wat natuurlijk mij ook al de indruk geeft dat het voorjaar is begonnen, is de prachtige collectie die nog steeds binnenstroomt. Als ik om me heen kijk zie ik lila, blauw, groen, roze, oranje maar ook van die prachtige lichte kleuren zoals lichtgrijs of beige...


Ik ben zelf erg fan van kleurtjes. Gekke broeken in verschillende kleurtjes, maar ook juist zwart gekleed van onderen en dan een toffe gekleurde blouse erop gecombineerd. We hebben blouses met printjes maar ook zonder print. Gewoon in een gave kleur zoals een oranje en blauwe blouse van Minus of een groene of roze blouse van Studio AR. Hou je meer van printjes, dan hebben wij de gehele collectie van Dea Kudibal en Moliin voor jou klaar hangen. Alle stuks zijn binnen dus de keuze is nu nog ruim!


Ben je meer van de rustige kleuren? Neem dan eens een kijkje in ons YAYA vak. Want YAYA straalt rust uit. Mooie stoffen, zachte kleuren en een goeie pasvorm. Net als JcSophie en Knit-ted. Ook echt zo mooi en fijn. Van vestjes tot dunne truitjes tot voorjaarsblouses. Wat ik daar fijn aan vind is dat je het nu dus ook al goed kan dragen. Want niks is leuker dan je nieuwste items direct te dragen.


En natuurlijk mixen and matchen. Want onze merken passen zo goed bij elkaar. Zelf vind ik het leuk om juist alle merken met elkaar te combineren. Een broekje van Cambio met een blouse van Minus. Of wat dacht je van een blouse van Studio Anneloes op een gave broek van Studio AR. Ik zelf kan eindeloos veel combinaties maken met al het moois uit de winkel.


En ja, geloof me... Als je in de winkel komt dan krijg je ook zin in het voorjaar. Hier binnen wordt je omringd door de voorjaarssfeer. Wij van InStyle zijn namelijk weer druk aan de gang gegaan met het inhangen van de nieuwste artikelen. De collectie hangt weer mooi in de rekken. Lekker overzichtelijk. Je ziet jouw favorite kleur en merk zo hangen.


Zit jij zelf nog een beetje in de winterdip? Ga dan vooral met deze mooie dagen eens lekker naar buiten! Zelf heb ik gisteren na een lange tijd weer mijn hardloopschoenen aangetrokken en en ik erop uitgegaan. Wat was dat lekker zeg. Heerlijk in het zonnetje met nog een kleine frisse wind.


Als je nou geen tijd hebt om naar buiten te gaan omdat je druk bent met werk (dat is namelijk vaak de realiteit) neem dan eens een kop koffie voor het raam en geniet van het zonnetje. Al is het maar 10 minuutjes, geloof me daar word je echt blij van :)


Ennnn als je wel tijd hebt, kom dan lekker langs voor een beetje vrolijkheid en neem het voorjaarsgevoel mee naar buiten! Misschien blijft dit prachtige weer dan wel bij ons tot de temperaturen ook weer stijgen.


Liefs

bottom of page