top of page

Padjedijk

Onze nieuwe locatie

Hi lieve klant,


Het is even geleden dat je een blogje van mij voorbij zag komen. We hebben afgelopen maand namelijk keihard gewerkt aan onze nieuwe winkel. Schilderen, behangen, schoonmaken en verhuizen. En natuurlijk een maand lang een super sale op de Breedstraat.


En nu is het zo ver... We zijn vol trots officieel geopend op het Padjedijk 9 in Purmerend.


10 jaar geleden openden wij onze deuren in de Breedstraat. InStyle Women's Fashion, een nieuwe damesmode zaak in het centrum van Purmerend. En in de afgelopen jaren hebben we vol liefde en enthousiasme de prachtige collecties aan jou laten zien. Maar na 10 fantastische jaren in de Breedstraat waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Een grotere winkel waar onze collectie nog beter tot zijn recht komt. Want dat verdient de collectie echt.


In ons nieuwe pand hebben we kleine shopjes gecreëerd waar we onze merken in laten stralen. Ieder weer op haar eigen manier. De winkel heeft een frisse en ruime uitstraling en ik vind dat zelf heel prettig winkelen. Een fijne sfeer en veel gezelligheid. Beleef en bewonder de unieke stijlen van ons.


En wat vond ik het spannend... Maar afgelopen dinsdag zijn wij echt omringd door liefde van al onze lieve klanten. Bloemen, chocolade en wat een complimenten! Het doet mij goed dat veel klanten nog lekker naar de winkel komen en echt nog op zoek zijn naar beleving. Zoals je van ons gewend bent helpen wij je natuurlijk ook heel graag met het maken van combinaties, en dan iets wat echt bij jou past. Geen poespas, gewoon persoonlijk advies en fijne mode.


Veel liefs

bottom of page