top of page

Een frisse start

2023.... Kom Maar Op!

2022 is zoals de afgelopen jaren wederom een gek jaar. Toch voelt 2022 anders dan anders. De wereld doet gek... Soms is het lastig om een lichtpuntje te vinden in de donkere tijden.


Toch heb ik er zin in! Een jaar vol veranderingen bij Boutique InStyle. Te beginnen met een gloednieuwe website. Geen online verkoop meer, wel even wennen weer. Wij hebben ervoor gekozen om terug te gaan naar de basis en jullie met open armen te ontvangen in onze prachtige winkel in het gezellige Purmerend! Wel lekker veel posten op Facebook en Instragram - @instylewomensfashion - natuurlijk. Hier worden wij zelf altijd blij van.


We gaan ook iets nieuws doen... Iedere woensdagavond om 19.00 uur gaan wij live op Facebook. Hier gaan wij iedere week weer een prachtige collectie laten zien. Kijk gewoon eens mee, vinden we leuk. Zie je wat leuks, dan kun je dit direct weg laten hangen maar dit kan natuurlijk ook achteraf. Gewoon lekker inspiratie opdoen. De zomerkleuren komen eraan en we kunnen niet wachten om dit te laten zien!


Iedere donderdag zetten wij een leuk blogje online. Soms over mode, soms over iets anders. Gewoon lekker weg te lezen op de donderdag. Even een gezellig berichtje van Boutique InStyle!


En we gaan natuurlijk ook door met onze nieuwsbrieven! Hier geven we leuke modetips, modeweetjes en uiteraard onze nieuwste collectie weer. Blijf up-to-date door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Wees maar niet bang hoor, je mailbox zal niet vol van ons staan ;)


Voor nu hebben wij de goede moed erin! We hebben SALE van wel 50% korting. Zo veel leuks nog... Langzaam stroomt ook de voorjaarscollectie weer binnen. Ik kan je verzekeren, daar word je vrolijk van. Mooie kleuren in veel verschillende tinten. Echt snoepjes en zoals je van ons gewend bent prachtige kwaliteit en zachte stoffen. Ik vind alles mooi!


Dusss.... 2023 kom maar op.

Boutique InStyle is klaar voor je!

Kom je weer eens langs? Vinden wij leuk!


Tot snel....

Veel liefs

bottom of page