top of page

De nieuwe collectie stroomt binnen!

Kleurtjes zijn helemaal van nu!

Yesss! Januari is een maand waarin er altijd super veel nieuwe collectie binnenkomt. Het is zo leuk om de nieuwe items uit te pakken en in de winkel te hangen.


De items hebben we van de zomer natuurlijk al met zorg uitgezocht. Toch vergeet je af en toe wat er allemaal voor moois binnen zal komen. Het is dan ook echt steeds weer een verassing als we een doos openmaken! De eerste dozen zijn binnen...


JcSophie als eerste. En wat word ik er blij van. Zachte kleuren, zachte stoffen. Lila, lichtblauw, roze... JcSophie is een fijn merk, oogt lief en is goed in haar kwaliteit. Ik kan me de inkoop nog herinneren. Met het hele team de mooiste items uitzoeken. Best een uitdaging, maar wel gelukt! We werden verwend met hapjes omdat het al weer tegen etenstijd was. Tijdens het eten werd de collectie aan ons gepresenteerd. Zo leuk...


YAYA zat in de volgende doos. Een prachtig grijs thema wat je weer goed kan combineren met de kleurtjes van dit voorjaar. Truitjes, broeken en vesten. Fijn voor nu maar ook goed door te dragen in het voorjaar. YAYA is goed betaalbaar en daarom vind ik het nog eens extra leuk!


En daar kwam het gekleurde van Dea Kudibal. En ik ben echt fan!! Wauw, wat is het toch een prachtig merk. Viscose en zijde, hier staat Dea Kudibal om bekend. En ze hebben iets nieuws... Broeken! Ik ben zelf echt broekengek en vind het dus echt geweldig. Diezelfde printjes kun je dus nu als een gaaf broekpak dragen of met een basic combineren. Maar natuurlijk ook die echte eyecatchers, zijde jurken en blouses. Och mijn enthousiaste houdt niet op!


Ik zag ook nog een doosje ViaVai voorbijkomen. Witte gympen, altijd goed. Hier was afgelopen zomer veel vraag naar. Een goeie basis gymp. Hier is hij dan. We hebben ze wel eens eerder gehad en ik kan je vertellen dat ze echt bijna overal onder staan. Toppers dus...


Over schoenen gesproken, van Woden hebben we ook al twee paar toffe sneakers binnen. Check onze Instagram, daar hebben we er al iets van gepost.


En dan Cambio. Altijd goed, nu extra vrolijk van kleur! Cambio heeft een goeie pasvorm en als je eenmaal fan bent wil je niets anders meer. Vele kleurtjes dus jouw kleur zit er natuurlijk ook bij. Echt te leuk!


Ik kan niet wachten tot de rest binnenkomt. Zin in!!!

bottom of page